Havalandırma Sistemleri

Otomasyon sistemle üretilen dikdörtgen havalandırma kanalları ile kolay üretim,ölçü çeşitliliği sayesinde istenilen tüm debilerde hava hızı elde edilmektedir.Çakma flanş ile montaj esnasında kanallar istenilen ölçülere göre kesilip ayarlanabilmektedir.

Falken Baca ve Havalandırma Sistemleri olarak tamamen otomasyon makinelerle istenilen tüm ölçülerde 0,50 mm’ de 2,00 mm’ye kadar galvaniz kaplı saç,siyah saç ve paslanmaz çelik dikdörtgen kanal ve fittings elemanı üretimimiz mevcuttur. Özellikle ısıtma soğutma uygulamalarımızda izolasyonlu kanal imalatımız da bulunmaktadır.

Otomasyon sistemle üretilen spiral kenetli hava kanalı üretim ve montajdaki kolaylığı nedeniyle tercih sebebidir.Ayrıca bağlantı noktalarında kullanılan contalı fittings elemanları ile sızdırmaz havalandırma sistemleri elde edilir.Kullanımdaki kolaylığı yanı sıra estedik görünümü nedeniyle de geniş bir kullanım alanına sahiptir.
Falken Baca ve Havalandırma Sistemleri olarak son teknoloji makinelerimizle spiral kenetli hava kanalı ve fittings parçalarını 0,40 mm ile 1,00 mm arasındaki çaplarda üretim yapmaktayız.Özellikle ısıtma soğutma uygulamalarımızda izolasyonlu kanal imalatımız da bulunmaktadır.

© 2017 Aksu Baca Havalandırma İzolasyon ve İklimlendirme Sistemleri